Hacı Sani Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 342 220 68 29
Belgegeçer : 0 342 230 82 24
WEB https://hskmtal.meb.k12.tr
Adres : Değirmiçem Mahallesi Mehmet Emin Kılıçkale Caddesi No13 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
VİZYON : Türkiye ‘de Meslek Liseleri arasında ÖSYM puan ortalamasının üzerinde olan, beceri yarışmalarında ilk üçe giren, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ön plana çıkan, okulda bulunan bölümleri ile özel sektöre rehberlik yapan, teknolojik gelişmeleri ilk önce alan ve uygulayan, öğrencileri son sınıfta iken iş teklifi alan Ülkemize ve Gaziantep sanayisine nitelikli teknik eleman yetiştiren 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen teknik elemanların yetiştiği bir mesleki eğitim kurumu haline getirmektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insan haklarına saygılı, özgür ve demokratik düşünen, vatanını ve milletini seven, öğrenmeye istekli Mesleğini benimseyen ve geliştiren, Milli Eğitim Temel Kanunu ‘ nun ; Türk Milli Eğitimi’nin Amaçları ve Temel İlkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Amaç ve Görevler bölümlerinde belirlenen ilkeler doğrultusunda, Ortaöğretim ve Meslek Eğitiminin bir parçası olarak okullarımızdaki branşlarla bilgili, yetenekli ve teknolojik olarak sanayiye yön veren insanlar yetiştirmek. Branşlarında Mesleki Eğitimi kavratarak sanayinin ihtiyacı olan kalifiye teknik elemanlar yetiştirmek ve yetenekli öğrencileri Yüksek öğretime hazırlamak.
BAŞARILAR : Beceri Yarışması Türkiye 1. liği ve Türkiye 3. lüğü

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 07:30 ve 16:15
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım : Merkezi
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezi
Kontenjan Bilgileri : 9.SINIF 12 ŞUBE
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 292
Sportif Etkinlikler : HALK OYUNLARI FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler : TUBITAK 2015-2016, TUBUTAK 2016-2017, TUBUTAK 2017-2018,
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2017-2018 ROMANYA ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ.3 AKIŞ.